tiistai 18. lokakuuta 2016

Kotimaiset puhdistusaineet keittiöön!SObloggaajana sain taas hyvän mahdollisuuden testata itselleni uusia tuotteita. Nämä kotimaiset Kaunis-tuotteet valmistaa Kulkurin Kartano. Tuotteet ovat ekologisia ja turvallisia käyttää. Testaamissani tuotteissa tuoksuu ihanan aito sitrus, sitruunan ja limen aromit ovat kuin suoraan tuoreesta hedelmästä. Kun vertaa tiskejä pestessään Kaunis-tuotteiden tuoksuja muihin tiskinpesuaineisiin eron huomaa heti. Kun tarkemmin miettii miltä nuo väriaineilla kyllästetyt siniset saippuat oikeastaan edes tuoksuvat, tulee mieleen että niihin on varmastikin kehitelty omat nimikkotuoksunsa, jotka kuluttaja sitten mielessään yhdistää puhtauteen ja sen tuoksuun. Sama juttu pyykinpesuaineiden tai yleispuhdistusaineidenkin suhteen on, moni kuluttaja ajattelee, että jos pyykki tai koti ei tuoksu voimakkaasti pesuaineelle se ei ole puhdas.


Sitrus keittiösuihke on monikäyttöinen keittiön puhdistaja. Se sopii kaikille pestäville koville pinnoille: puulle, kivelle ja rosterille. Se käy myös ikkunoiden pesuun. Tuote ei sisällä väriaineita, zeoliittia eikä fosfaattia. Sitruksisen tuoksun tuote saa aidoista eteerisistä öljyistä, jotka tehostavat puhdistusta ja samalla hoitavat ihoa.

Olen käyttänyt sitä ikkunoiden pesuun, tiskialtaan ja tasojen puhdistukseen. Hyvä apu se on ollut myös lukuisissa maalausprojekteissani, olen nimittäin pessyt suihkeen avulla pinnat ennen maalausta. Suihkepullo on hyvä hyötykäyttää suihkeen loputtua, suihkepulloa nimittäin tarvitsee yllättävän monessa kodin jutussa ja mitä kauniimpi pullo sen parempi.
Kulkurin Kartanon etiketit ovat aina yhtä kauniita, pelkistetyn romanttisia ja ajattomia.


Sain testattavakseni myös astianpesuainetta, joka sekin on tuoksultaan ihanan luonnollinen! Lime astianpesuaine on väriaineeton, ekologinen ja hellävärainen, ja tehonsa se saa limen eteerisestä öljystä. Lisäaineiden määrän minimoimiseksi tuote vaahtoaa maltillisesti.
Iso 500ml pullo kestää pitkään.


Kulkurin Kartanon tuotevalikoimiin kuuluu lisäksi erilaiset kotimaiset käsintehdyt saippuat ja voiteet.

Katso jälleenmyyjät täältä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti