keskiviikko 19. lokakuuta 2016

Totuuksia sairauksista


Anthony Williamilla on kyky diagnosoida tarkasti ihmisten sairauksia. Monet ihmiset, jotka ovat kärsineet jopa vuosia sairauksista, joille lääkärit eivät ole löytäneet syytä tai hoitokeinoa, ovat parantuneet Anthonyn ohjeilla. Ruokavalion muutos on tärkein osa paranemisprosessia. Yksinkertaisilla muutoksilla voi siis olla suuret vaikutukset. Anthony William paljastaa tässä kirjassa sellaisia asioita ja totuuksia terveydestä ja sairauksien hoidosta, joita ei löydä mistään muualta. Kirjan tiedot ovat aikaansa edellä ja lukijana saat siis ensikäden tietoa mm. MS-taudin, migreenin, nivelreuman, kilpirauhasen vajaatoiminnan, ADHD:n ja aikuistyypin diabeteksen hoidosta. Kirjassa annetaan myös syy monille ns. selittämättömille sairauksille, joihin lääkärit eivät ole löytäneet syytä.

Taudeista ja sairauksista kerrotaan ensin yleistä tietoa, sen jälkeen kerrotaan mitkä kyseisen taudin tunnusmerkit ovat, mikä on sen todellinen aiheuttaja ja miten sen voi parantaa. Hoito tapahtuu parantavien ruoka-aineiden, yrttien ja ravintolisien avulla. Muun muassa mustikka, selleri, pinaatti, kurkuma ja spirulina ovat aineita, joilla on runsaasti parantavia vaikutuksia. Anthony William määrittelee jokaiselle potilaalleen henkilökohtaisen ruokavalion, joka pitää sisällään tiettyjä hyvää tekeviä ruoka-aineita. Hoidon vaikutus alkaa näkyä tapauksesta riippuen heti tai kuukausien kuluessa.

Mutta mistä tämä terveysmeedioksi nimetty parantaja tietonsa saa. Hän ei ole lääkäri mutta silti hän on parantanut tuhansia ihmisiä taidoillaan. Anthony William omaa erityisen kyvyn, hänellä on parantajan lahja. Korkeampi voima, tai Henki kuten hän itse sitä nimittää, välittää tietoja Anthonyn kautta annettavaksi maailmalle. Ja vaikka olisitkin skeptinen tämän luettuasi, mikään ei silti estä sinua testaamasta Hengen välittämiä oppeja. Jos parantuminen tapahtuu pelkästään poistamalla ruokavaliosta tiettyjä aineksia ja korvaamalla ne toisilla, ei kokeileminen maksa vaivaa, etkä altistu millekään peruuttamattomalle. Ja jos kaikkea on jo kokeiltu eikä vaiva ole parantunut saatat löytää tästä kirjasta jotakin mullistavaa.

Luota ja usko, uskalla luottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti