maanantai 31. lokakuuta 2016

Iisipiisi Halloweeni!Sinnikkäästi toivotan edelleen 'Happy Halloween' vaikka sainkin blogin lukijalta kommenttia, ettei sellaista voi toivottaa. Että ennemminkin pitäisi sanoa karmaisevaa tai hirvittävää halloweenia. 
Mutta minä en suostu ajattelemaan tätä juhlaa pimeyden juhlana. Minulle se tuo valoa pimeyteen ja iloa elämään. Mitä enemmän juhlan aiheita sen parempi. 

Aikuisten juhlia en järjestänyt monestakaan syystä, mutta lapsille sen sijaan on kiva järkätä kaikenlaista. Ja oikeasti lapset on vain tekosyy juhlien järjestämiselle, lasten turvin saan itsekin vähän hömpötellä ja hyysätä. Ja sitten kun vielä löytyy samanhenkisiä aikuisia, jotka lähtevät täysillä mukaan niin sepä tekee minut vieläkin iloisemmaksi! Iso kiitos mukaan tempautumisesta siis lasten Tädille, ja muulle perheelle.

Made by Täti - Haamut vesi-ilmapalloista ja harsokankaasta.
TSI-ideoita Halloween-somistukseen: harsokangasta ja huopaa!


Nopea teemaan sopiva liina oranssista ja mustasta huovasta!
Made by Täti - Haamu harsosta ja ilmapallosta.
Ja sitten vähän aiheeseen sopivaa herkuttelua...

Nauravat satsumat - piirrä permanent-tussilla kasvot!

Hämiskeksit sokerikuorrutteella ja lakunaruilla, made by Täti


Tänä viikonloppuna tuli syötyä niin paljon, että olo kuin pienellä pullealla possulla. Lauantaiaamu meni koristeiden teossa ja sitten aloitettiin herkkujen teko. Ruokaa oli tarjolla mielin määrin ja taisi yhtenä päivänä elämässäni toteutua myös se 'syö viisi annosta päivässä'-sääntö. 
Halloween-teemaan sopivasti sipsipussissa luki: "Jos löydät pussista oikean sydämen..." Se olisi kyllä ollut jo vähän liikaa jopa minunkin makuuni. 

Hörhöterkuin,Ei kommentteja:

Lähetä kommentti