keskiviikko 5. lokakuuta 2016

Havi luo tunnelman

Kynttilän valoa ja lämpöä jo 187 vuoden kokemuksella

design by Samuji-uutuuslautasliinat
Sain pieniä 'maistiaisia' Havin uutuuksista. Paketista löytyi kauniita serviettejä, suloisia kruunukynttilöitä ja hurmaavantuoksuisia lämpökynttilöitä. En ole vielä tunnistanut tuota tuoksua, mutta se tuoksuu joltakin niin tutulta, parfyyminen, vivahteikas, voimakas tuoksu. Tykkään kyllä kovasti. Muutoinkin Havin lämpökynttilät ovat jotenkin niin somia, ja tuo pakettien päivitetty ilme henkii laadukkuutta, arvokas, selkeä ja ajaton look.

Lautasliinoissa hehkuu syksyn värit: tähtikirkas yötaivas ja murretut maanläheiset sävyt. Herkkä kukkakuosi sopii niin arkeen kuin juhlaankin.

 Lisää Havin uutuuksista voit lukea täältä. En ole Havin sivuilla hetkeen aikaa käynyt, mutta nyt kun sivuilla kävin tutustumassa niin yllätyin positiivisesti! Todella tunnelmalliset ja harmoniset sivut. Upeita kuvia & harkittuja asetelmia. www.havis.fi -sivustolta löytyy verkkokauppa, jossa myydään kynttilöitä ja lautasliinoja. 
Syksyn 2016 uutuus: korukruunukynttilätSyksyn pimenevinä iltoina on kiva sytyttää kynttilöitä ja nauttia olosta. Ehkäpä voisi samalla etsiä netistä uutta ilmettä *sisustukseen ja miksei *vaatekaappiinkin voisi tehdä päivitystä. Lämpöisen kynttilänvalon loimussa mieli lepää ja haaveilu vie mennessään.

*Klikkaa itsellesi alennuskoodi!2 kommenttia:

  1. Noi lautasliinat ovat ihanan värisiä! Kynttilöitä en voi sisällä polttaa johtuen kahdesta uteliaasta ja hyppivästä kissasta ;)

    VastaaPoista
  2. Etkö edes roikkuvia lyhtyjä voi käyttää? Toki mielellään olisin itsekin käyttämättä, jos vaarana on tulipalo. Muutoinkin aina hieman mietityttää nämä turvallisuusasiat kynttilöiden suhteen.

    VastaaPoista