lauantai 27. tammikuuta 2018

Kotileikkihattaraa!


Hattarallaa! 

Nyt kun meillä syödään melkein päivittäin hattaraa niin minusta on ihan aiheellista, että nuket ja muut lelutkin saavat osansa niistä. Leikki-feikki-hattara on ihan naurettavan helppo tehdä! Kääräise paperi tötteröksi ja kiepauta päälle vanua hattaraksi. Valmista tuli!


Täydestä meni sekä lapsiin että aikuisiin. Toinen lapsista melkein suutahti kotiin tullessaan, että ollaanko tehty hattaraa ilman häntä. Niinpä hän sitten haukkasi hattarasta. Vaan suuhunpas saikin kasan kuivaa vanua. Mummakin oli kovin  vakuuttunut hattaran aitoudesta.

Tein kahta eri kokoa, ihan pikkuruisia minikokoisille nukeille ja sitten vähän isompia, jotka käyvät paremmin kotileikkeihin. 

Turvallisuussyistä nämä hattarat kannattaa säilyttää lemmikkieläinten ulottumattomissa. Meillä ainakin kissa on niin utelias ja yrittää syödä ties mitä. Kavereillekin voi toki huomauttaa, että nämä eivät ole syötävää sorttia.

Ai miksikö meillä syödään hattaraa melkein joka päivä? No siksi, että meillä on tätänykyä oma hattarakone! Se on niin riemukas, meidän perheen suosikki, ja siitä syystä otamme sen mukaan myös  papan syntymäpäiville! Koskahan pappa on viimeksi maistanut hattaraa...

Mukavaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti