sunnuntai 7. tammikuuta 2018

Tsemppikirja


52 säteilevää ajatusta juuri Sinulle. Kaipaatko tsemppiä arjessa jaksamiseen, entä itsesi hyväksymiseen sellaisena kuin olet. Tsemppikirja nimensä mukaisesti tsemppaa ja auttaa jaksamaan sekä ymmärtämään itseään paremmin. Se antaa myös ajattelemisen aihetta. 

Jos sinulta löytyy palo, löydät kyllä tavan loistaa.

Pidä hauskaa!

Löydät kyllä omat tapasi olla ja elää.

Nämä kolme ohjenuoraa pompsahtivat esiin kun pläräsin kirjaa. Voit siis käyttää kirjaa myös siten, että annat intuitiosi johdattaa sinut siihen ajatukseen jota sillä hetkellä kenties tarvitset. Ei ole pakko lukea koko kirjaa kerralla vaan voit poimia ajatuksia sieltä täältä. Eikä kaikkea tarvitse aina nielaista sellaisenaan vaan voit pureskella annettuja ajatuksia ja napata niistä ne jotka tuntuvat omilta. 

Syystä taikka toisesta tunnen vetoa näihin tämäntyyppisiin kirjoihin mutta silti koen haastavuutta saada itseni samalle taajuudelle. Ymmärrän lukemani ja voin helposti samaistua lukemaani mutta tunnen silti olevani hukassa sen suhteen kuka olen ja mitä haluan, ja miten saavutan sen mistä haaveilen. 

Kirja on kaunis ja inspiroiva. Tekisi mieli kirjoitella sivuille omia ajatuksia ja tuntoja mutten tahdo sotkea sivuja. Oma perfektionistinen puoleni ei nimittäin siedä jos käsiala on epäsiistiä tai musteet takkuaa. 

Hidasta elämää pitää sisällään asioita ja ajatuksia, jotka koen läheisiksi itselleni. Yhä enemmän tiedän mitä en halua ja toisaalta tiedän tarkemmin mitä elämältäni tahtoisin mutta hyppy tuntemattomaan pelottaa. Tsemppikirjan lisäksi tunnen tarvitsevani läsnäolevaa tukijaa joka auttaa astumaan kohti sitä valoa jota elämääni kaipaan ja joka auttaa valamaan minuun uskoa ja luottoa siihen, että valitsemani polku on oikea ja juuri minua varten. Ja vaikka jokaisen onkin tehtävä valintansa itse, kaipaa jokainen silti ainakin joskus tuuppaajaa. Sitä sanotaan, että luetut kirjat auttavat ihmistä kasvamaan ja valaistumaan.


Sanna Wikström, Jutta Gustafsberg
Otava / Hidasta Elämää 2017

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti