torstai 1. marraskuuta 2018

Bremau & ihmeaine Pure Cell Oil



Aika kultaa muistot ja kuluttaa ihon. Painonvaihtelut aiheuttavat ihon venymistä, akne ja hormonihäiriöt saavat kasvot kukkimaan, ilmasto ja saasteet kuivattavat ja ikävuodet ikäännyttävät ihoa. Lisäksi ihon haasteena ovat stressi, ruokavalio ja erilaiset sairaudet. 

Omaa ihoani ovat kuormittaneet lihomiset ja laihtumiset, raskaudet, stressi ja hormonit. Vatsa ei enää ole timmi, reidet eivät ole enää kuin vauvalla eikä kasvoillani näy juurikaan hehkua. Vaikka nämä kaikki ovat vain ulkoisia seikkoja vaikuttavat ne silti sisäiseen hyvinvointiin. Kun iho alkaa oireilla eikä ole enää entisenkaltainen, hehkuva ja kaunis, alkaa itseluottamuskin hilseillä ihon kanssa kilpaa. Naisena olo on monesti vaikeaa jo hormonivaihteluidenkin takia ja herkkä mieli kokee helposti kolauksia jos ulkoinen olemus ei enää näytä omaan silmään hyvältä. Moni jättää väliin sosiaaliset aktiviteetit kun eivät kehtaa näyttäytyä omassa vartalossaan esimerkiksi uimarannalla tai jumpassa. Näppylöistä täynnä olevat kasvot, kaula ja olkapäät eivät ole se kaikista naisellisin piirre. Monesti näille näppylyille ei kuitenkaan voi mitään, ne tulevat ja menevät niinkuin tahtovat. Hormonaalisiin ongelmiin ei aina auta mikään. 

Lapsena finnit olivat jotenkin kiva juttu, merkki aikuistumisesta. Sitä salaa toivoi, että saisinpa minäkin pari tuollaista näppylää naamaani. Aikuisena ajatusta on vaikea ymmärtää, varsinkin kun niin sanottu toiveeni toteutui satakertaisena. Nuorena oli maailmanloppu mennä julkiselle paikalle ilman puuteria. Näppylät täyttivät kasvot, kaulan, rintakehän, olkapäät, käsivarret.. eikä niihin auttanut mikään. Ainoa mikä myöhemmin aikuisiällä auttoi oli hormonaalinen ehkäisy. Silloin ensi kerran kuulin kehuja siitä miten kaunis ja hyvännäköinen ihoni on, etten tarvitse meikkiä lainkaan. Ja kyllähän se tuntui hyvältä, en tosiaan tarvinnut puuteria tai meikkivoidetta, iho oli kuulas ja näpytön. 

Hormonaalisella ehkäisyllä vain oli ikävä sivuvaikutus, mahdoton painonnousu jolle ei voinut tehdä mitään. Parissa vuodessa kehooni tuli parikymmentä lisäkiloa vaikka siihen saakka olin pysynyt samassa painolukemassa 10 vuotta. Nyt kehonkuva muuttui, ja samalla minäkuva muuttui, iho venyi, vartalo muuttui ja mieli oli apea. Ja kaiken lisäksi sain vielä keuhkoveritulpat. Että jos pitäisi uudelleen valita, näpyt vai terveys niin ottaisin ensimmäisen. 


Kaupallisen yhteistyön kautta sain Bremau:lta testattavakseni Re-Gen ihonhoitosarjan tuotteita, jotka auttavat juuri näihin ongelmiin joiden kanssa olen kamppaillut vuosia. Ikääntymistä estävät tuotteet ovat tuntuneet kaukaisilta mutta pakko se on hyväksyä, että niidenkin aika on käsillä. Iho alkaa menettää kimmokkuuttaan ja ikääntymisen merkkejä alkaa ilmentyä jo 25-vuotiaana, ja minä täytän kohta 35!

Re-Gen ihonhoitosarjan tuotteet on kehitetty hoitamaan ihoa ja erilaisia iho-ongelmia, kuten ikääntymistä, raskaus- ja muita arpia, ihon kuivumista, auringonpolttamia ja palovammoja. 

Tuotteet sisältävät Pure Cell Oil ainesosan, joka tekee tuotteiden koostumuksen kevyen ja rasvattoman tuntuiseksi ja varmistaa että vitamiinien ja kasviuuutteiden hyödylliset ainesosat pääsevät imeytymään ihoon. Re-Gen tuotteet ovat menestystuotteita monessa maassa ja kuuluvat myydyimpien arpien ja raskausarpien hoitotuotteiden sarjaan. Tuotteet ovat lisäksi todella edullisia, joten hinta ei ole kauniimman ihon esteenä. 


Re-Gen tuotteiden vaikuttavat aineosat:
A-vitamiini auttaa kollageenin muodostuksessa ja edesauttaa ihosoluja uusiutumaan.
E-vitamiini lisää orvaskeden kosteuspitoisuutta tehden ihosta pehmeän tasaisen ja joustavan.
Kehäkukkaöljy on luonnollinen antioksidantti, joka auttaa ihottumien ja pinnallisten ihoärsytysten hoidossa.
Laventeliöljy rauhoittaa ihoa ja on luonnollinen antiseptinen aine joka tappaa bakteereja.
Rosmariiniöljy auttaa elvyttämään ihoa. Sillä on myös rauhoittavia ja antiseptisia ominaisuuksia.
Kamomillaöljy rauhoittaa tulehduksia ja soveltuu erityisen hyvin rasittuneelle ja herkällle iholle.
Pure Cell Oil on laboratoriossa kahdesta luonnonöljystä valmistettu öljy joka ohentaa Re-Gen öljyn ja voiteiden koostumusta tehden niistä helpommin levittyvän ja imeytyvän. Se tekee ihosta pehmeämmän ja joustavamman tuntuisen.



Voiteiden tuoksu on alkuun melko voimakas mutta hahmotan sen johtuvan kukkaisöljyistä joita nämä tuotteet sisältävät. Tuoksut silti laantuvat melko nopeasti iholle levittämisen jälkeen. Testaan Re-Gen sarjan seerumia, Re-Gen Cream -voidetta joka sopii kasvojen lisäksi muuallekin vartaloon sekä Re-Gen Oilia. Öljy on ihana tuote, olen käyttänyt vastaavaa tuotetta aiemminkin ja sillä oli todella vaikuttavia tuloksia. Raskausarpiin se ei mielestäni tehonnut niin hyvin kuin olisin ajatellut mutta sen sijaan hoidon myötä painoni alkoi yllättäen laskea. En keksi muuta syytä kuin sen, että ihon stimuloiminen hieromalla sai aikaan muutoksen aineenvaihduntaani ja paino alkoi laskea. Jo lyhyen ajan jälkeen painosta tippui pari kiloa. Toivon koko sydämestäni, että sama ihme tapahtuisi jälleen!

Testijaksoni on vasta alussa ja olen käyttänyt tuotteita nyt reilun viikon ajan kahdesti päivässä. Öljy luultavasti kuluu nopeiten mutta kasvovoide (125ml) kestää oletettavasti todella pitkään. Toivon tuotteiden tasoittavan vatsan, reisien, lanteiden ja kasvojen ihoa vähentäen epätasaisuuksia ja lisäämällä kaivattua hehkua.



Re-Gen tuotesarjaa myy mm. BREMAU - suomalainen verkkokauppa, joka tarjoaa uniikkeja ja tarkasti valikoituja kotimaisia sekä kansainvälisiä brändejä. Tuotevalikoimiin kuuluvat ihonhoitotuotteiden lisäksi asusteet. Bremau:lla on kuluttajille suunnatun verkkokaupan lisäksi myös ammattilaisille suunnattu sivusto, jonka valikoimiin kuuluvat ripset, kulmat, kestopigmentointi ja mm. ripsikoulutukset.


Psst! Käy osallistumassa Re-Gen tuotteen ARVONTAAN instatililläni @suvikukkasia 7.11. mennessä!


Kaupallinen yhteistyö www.bremau.fi kanssa.



1 kommentti: