keskiviikko 28. marraskuuta 2018

Yksinkertainen lumihiutale-viirinauha jouluksi


https://www.jkprimeco.fi/
Se on taas kohta joulukuu ja aika kaivaa joulukoristeet esiin. Vanhojen lisäksi on aina kiva tehdä uusia. Tänä jouluna meidän kodin ja kuusen täyttää monet eri koristeet, uudet ja vanhat sekä vanhemmiltani jääneet koristeet. Kahden kuusen sijaan nyt koristellaankin yksi. Minulla oli tapana koristella vanhempienikin joulukuusi, tälle joulua oli tarkoitus hankkia uusi keinokuusi. Mutta elämästä kun ei koskaan tiedä mitä sillä on suunnitelmissa. 

https://www.jkprimeco.fi/

Yhteistyön kautta sain J.K. Primecolta jouluisia askartelumateriaaleja joista ideoin mm. kortteja, paketointijuttuja ja koristeita. Kumma kyllä valitsemani tuotteet olivat jälleen kerran sävyiltään maanläheisiä, ekopaperin sävyjä ja valkoista. Rakastan värejä mutta silti päädyn luomaan aina saman värimaailman juttuja. 

Pakettini sisälsi mm. minikokoisia pyykkipoikia, jäätelötikkuja, koristenauhoja, lumihiutale-lävistäjän, ekopapereita, sellofaanipusseja ja paperikukkia. 


Olen tykästynyt viirinauhoihin,  niitä löytyy meiltä vähän jokapuolelta. Jouluna olen tehnyt viirinauhoja joulukuusen oksille, ehkä tämäkin päätyy lopulta joulukuuseen. Leikkasin valkoisesta ja ruskeasta (eko) kartongista taskun muotoisia kappaleita, ruskeasta hieman pienempiä kuin valkoisesista. Leikkasin kuviolävistäjällä lumihiutalemuodon ruskeaan kartonkiin. Minikokoisilla pyykkipojilla on hauska ja helppo kiinnittää viirin osaset jouluiseen nauhaan kiinni. Lisäksi käytin koristeina stanssaamiani kartonkisia lumihiutalekoristeita.


Psst. Kun käytät liimaamisen tai nitomisen sijaan pyykkipoikia viirin kasaamiseen voit helposti joulun jälkeen purkaa viirin osiin ja käyttää nauhan johonkin toiseen projektiin tai halutessa vaihtaa viirin nauhan johonkin toiseen. Pyykkipoikien avulla voi myös helposti lisätä lisää koristeita nauhaan. Vaikka nämä ovat kooltaan todella pieniä toimivat ne silti normikokoisten pyykkipoikien tavoin.

Yhteistyössä J.K. Primeco
kotimainen paperi- ja askartelutarvikkeiden maahantuonti- ja tukkuliike



2 kommenttia:

  1. Ihanan näköinen viirinauha ja noista tulisi hienoja pakettikorttejakin. Mukavaa marraskuun loppua <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Liisa! Sopivat kyllä moneen paikkaan. Mukavaa joulun odotusta sinulle.

      Poista