sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Kauniisti käsin kirjoitettu


Tykkäätkö luoda kauniita asioita itse? Käsin kirjoitetut kortit, taulut ja sisustusjutut ovat ilo sekä omille että muiden silmille. Nykyään luovan tekstauksen muodot ovat nousseet entistä enemmän pinnalle ja aiheen kirjallisuutta on ilmestynyt mukavasti myös suomenkielellä. Instagram ja Pinterest ovat nekin pullollaan erilaisia opetusvideoita ja malliesimerkkejä kalligrafiaan ja tekstien kuvittamiseen. 

Kauniisti käsin kirjoitettu ei ole varsinaisesti opas kirjainten tekemiseen vaan enemmänkin ideapankin kaltainen teos, josta löytyy vinkkejä ja inspiraatioita mihin luova tekstaus sopii ja millaisilla tekniikoilla tekstejä voidaan elävöittää. Kirjassa opastetaan miten fontteja yhdistellään toisiinsa näyttävästi ja annetaan ohjeita erilaisten kirjoitusvälineiden käyttöön. Tekstaaminen kynien ja tussien lisäksi onnistuu myös siveltimellä. Kirja opastaa myös miten käsinkirjoitetut tekstit muutetaan digitaaliseen muotoon. 

Kirjan tekijä toivoo, että oppisimme antamaan sielullemme mahdollisuuden ilmentyä kauniina mietelauseina ja sanoina kauniin tekstin muodossa ja siten luoda valoa ja rakkautta niin itsellemme kuin ystävillemme ja kaikille, jotka luomuksemme näkevät.

Jen Wagner
Kauniisti käsin kirjoitettu




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti