tiistai 10. lokakuuta 2017

Enkeli lensi ohi


Vuonna 2015 ilmestyneeseen Enkeli lensi ohi -teokseen on ilmestynyt nyt uusintapainos, joka sisältää uusia ihmisten kertomia enkelikokemuksia. 

Suosittelen tutustumaan. Kirja antaa lohtua ja hyvää mieltä. Tarinat ovat  tunteisiin vetoavia, kiehtovia ja lohdullisia.

Tiedäthän Sinä, että vierelläsi on aina enkeleitä.

Enkeli lensi ohi
Suomalaisia enkelikokemuksia

Kirjaan on kerätty upea kokoelma enkelikokemuksia. Vaikka kirja on kooltaan pieni pokkari, on siinä silti reilusti yli 200 sivua suomalaisten kertomia kokemuksia enkeleistä ja muista valo-olennoista.

Kirja on ihana lukukokemus. Rakastan tällaisia tarinoita, todellisia tapahtumia. Ihmisten kokemuksista lukiessa tunneskaalat vaihtelivat ilosta surun kyyneliin, ja jokaisen tarinan luettuani ihokarvani nousivat pystyyn.

Omakohtaisiin tapahtumiin perustuvat kirjoitukset ovat aina koskettavia ja mielenkiintoisia, ja nyt kun koko kirjanen on niitä täynnä, tunnen olevani ihan taivaissa.

Omia enkelikokemuksia ei oikeastaan ole, mutta näiden kertomusten pohjalta pääsen lukijan asemassa kokemaan niitä.

Koskettava. Sävähdyttävä. Tunteita herättävä.

Kirjan luettuasi et voi enää väittää ettei enkeleitä ole. Kyllä niitä on. Ne voivat olla myös ihmisen tai eläimen hahmossa, auttaen ja lohduttaen, tai sitten valo-olentona vierelläsi. 
Jokaisella meillä on oma suojelusenkeli vierellä kulkemassa.Enkeli lensi ohi - Nina Ramstadius
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti