maanantai 23. lokakuuta 2017

Joulun ensimmäinen kuvasto saapui...


Posti toi tänään ensimmäisen joulukuvaston ja se sai heti hymyn kasvoille. Teki mieli hyppiä matkalla postilaatikolta kotiin! Joulukuvastoissa vain on sitä jotain. Niissä on odottavaa jouluntuntua ja ne aiheuttavat aina pientä kutkutusta vatsanpohjassa. 
Postin tuoma kuvasto tuli minulle ensimmäistä kertaa mutta jo kansikuva sai hyvälle tuulelle. Odotin kovasti, että pääsen sisälle lämpimään avaamaan tuon minikuvaston. 

Kyseessä on Sagaformin, Orreforssin ja KostaBodan astiastokuvasto. Siihen on koottu uutuustuotteita, joilla voi itseään tai läheisiään muistaa jouluna tai muulloinkin. Onhan se tarkemmin ajateltuna outoa, että ihmiset antavat omatoimisesti lahjoja ainoastaan jouluna, tai ylipäätään ovat kerran vuodessa sovussa ja läheisissä yhteyksissä toisten ihmisten kanssa. Kun pyhät päättyvät, arki alkaa. Minusta aika surullista. 

Mutta tuosta kuvastosta vielä, bongasin sieltä muutaman kivan jutun joihin itse tykästyin. Esimerkiksi tuo kollaasin alakulmassa oleva oravapurkki on tosi suloinen! Pidän myös puun ja lasin yhdistelmistä. 

Sagaformilla on lisäksi tuo uusi ihana lahjapakettikonsepti, eli kun ostat tuotteen, saat sen mukaan tukevan lahjapaketin ja siihen sävysävyyn sointuvan kankaisen nauhan, silkkipaperia ja pakettikortin. Nähtävästi nyt joulusesonkiin kyseistä settiä saa myös tuollaisena hurmaavan sinisenä. Onpas ihana! Muutoin pakettien väreinä ovat vaaleanpunainen ja vaaleansininen.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti