sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Vitsa mulle, palkka sulle!


Tässä toinen idea virpojille! Pikkutrullit lähtevät matkaan lankalauantaina ja silloin on hyvä olla varautunut makeisiin, jotka vaihdetaan koristeltuihin pajunoksiin. Tai sellaisia minä ainakin lapsuudessa koristelin silkkipaperikukkasin ja höyhenin ja kiersin kaverin kanssa naapuruston läpi virpoen.


Yleensä trulleille annetaan lakuja tai munia mutta 'irtokarkkejakin' voi antaa kunhan laittaa ne tällaisiin pieniin (itsetehtyihin) kuoriin tai pussukoihin.


Nämä paperipussukat on helppo tehdä - tarvitset vain paperia, sakset ja liimaa. Yhdestä A4:sta tulee kaksi pussia. Repäisin paperin kahtia leveyssuunnassa ja sitten taittelin palaset pussin muotoon ja liimasin kiinni. Pohjan kiinnitin koristeteipillä ja pussin voi sulkea teipillä tai nitojalla kunhan ensin muistaa laittaa namuset sisään. 
Pussit voi koristella haluamallaan tavalla. Minä liimasin valmiita, tulostettuja, pääsiäisaiheisia kuvia ja valkoiset pupuset piirsin paperille, leikkasin irti ja liimasin kuoriin/pussukoihin.

Mietin, että virpojakin voisi antaa koristellun oksan sijaan vaikka tällaisen kuoren, jossa lukisi pääsiäisterveiset - sopisi ainakin allergiatalouksiin ehkä oksaa paremmin.

Mukavaa pääsiäistä!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti