perjantai 21. huhtikuuta 2017

Hersecret is my secret

Olen mekkokansaa. Ihastun aina kun näen kauniita hameita ja mekkoja. Rakastan persoonallisia vaatteita ja erikoisia yksityiskohtia, jos vielä satun löytämään tällaisia vaatekappaleita niin en malta luopua niistä ikinä. Minulla on joitakin vaatteita tallessa yli 15 vuoden takaa. Esimerkiksi pari paitaa ja yksi pitkä salsahameen kaltainen hamonen, jotka ostin ysiluokan  luokkaretkeltä Tanskasta. Ei ne taida kaikki edes mennä enää päällekään mutta tykkään niistä vain niin paljon. Toki moneen liittyy myös tunnesiteitä, joiden vuoksi luopuminen on erittäin vaikeaa.  Kaapeistani siis löytyy paljon vaatteita, joista suurin osa vain on siellä. Ja niistä mekoista piti vielä sanoa, että en minä niitäkään pahemmin käytä, lähinnä vain kerään niitä kaappeihin. Minua ohjailee ajatus "Ehkä sitten joskus." Ennen sentään oli kroppakin suht hoikassa kunnossa joten silloin mekkosia tuli enemmän käytettyäkin, nykyään taas tulee vedettyä päälle jotakin helppoa ja mukavaa. Lasten kanssa touhatessa ei saa olla mitään hankalaa yllä.
Silti minun oli vielä saatava yksi vaatekappale, johon ihastuin heti kun sen näin! Instagramissa törmäsin itselleni ihan uuteen verkkokauppaan, jossa myydään naisten vaatteita edulliseen hintaan. Surffasin heti heidän sivuilleen, Hersecret.fi, ja selasin koko valikoiman läpi. Osa vaatteista oli kyllä tehty ihan jollekin muulle kuin minulle mutta harakan silmäni heti haksahtivat niihin mekkohin. Upeita iltapukuja, ja noin halvalla! Käytän niitä vaikka siivotessa, ajattelin. No, ehkä ne nyt kuitenkin olivat tarkoitettu vähän erilaisempaan käyttöön. Mutta minkäs teet jos ei sopivia tilaisuuksia ole mutta vaate vain on saatava. Tähän sopii se "mutta ehkä joskus".
Tämä se on, sininen skater-tyylinen mekko, jonka helma on takaa pitempi. Mekossa on avonainen kaula-aukko ja lyhyet hihat, ja leikkaus vyötärön tuntumassa. Leikkauskohdassa helmassa on isot laskokset, jotka kyllä ainakin minun vartalolleni luovat harhan, eikä niin myönteisen. Mutta, ehkä kesäksi päästään taas "rantakuntoon"... Arki ja imetyksen vähentyminen ovat tehneet tehtävänsä, keho ei palaudukaan enää niin nopeasti eikä se anna herkuttelua samalla tavalla anteeksi kuin aiemmin. Mutta onneksi asusteilla ja vaatteilla voi aina luoda uusia harhoja, esimerkiksi tällä ihanalla kukkaisella kirjekuorilaukulla, jonka löysin samasta verkkokaupasta! Sivulla on meneillään Mega Ale, klik! josta voi tehdä mahtavia löytöjä! Tämä minun laukkuni maksoi vajaat 15€. Samaisesta alesta löytää esimerkiksi mekkoja alle viiden euron! Kannattaa siis tutustua, se ei maksa mitään. Eikä maksa muuten toimitus tai vaihtokaan.

Muokkasin mekkoa itselleni sopivaksi lisäämällä asuun mustat leggingsit ja mustan lyhyen jakun, jonka olen ostanut yli kymmenen vuotta sitten. Ajattomat vaatteet toimivat aina. Laatuun ja materiaaliin kannattaa kiinnittää huomiota. Kallis ei tarkoita aina hyvää, eikä halpa huonoa. Mutta akryyli on sellainen materiaali jota välttelen. Se näyttää kaupassa hyvältä mutta jo ennen ensimmäistä pesua se näyttää nukkaantuneelta ja viimeistään ensimmäisen pesun jälkeen kulahtaneelta. Tämä mekko on polyesteria ja elastaania. Kangas näyttää ja tuntuu sukelluspuvun kaltaiselta materiaalilta, se on paksua mutta kimmoisaa. Ohjeissa suositellaan kuivapesua, mutta itse luultavasti kokeilen pestä - hellästi - koneessa, tarvittaessa. Mekko löytyy kolmessa koossa (S, M, L) ja kolmessa eri värissä: sininen, punainen ja persikkaisen puuterinen.

Kesällä on tiedossa ainakin yhdet juhlat, joten eiköhän tälle mekolle käyttöä löydy. Ja perinteisille jokaviikkoisille perhepäivällisille tulee yleensä laitettua hieman parempaa päälle. Miksen siis pukisi tätä kaunokaista. 
 
See you later alli-skater!


[ Yhteistyö ]


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti