keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Mustaa ja keltaista - pääsiäisen värit

Askartelu on hyvää vastapainoa arjen haasteille. Uusien projektien suunnittelu on kivaa, varsinkin silloin kun ideoita syntyy, inspiraatio on valloillaan ja toteutuskin onnistuu. Usein parhaimmat jutut on niitä yksinkertaisimpia. 

Kevätkaudella on monenlaisia juhlia ja juhlat on aina hyvä inspiraation lähde. Tämä pupuhahmo on jo parin vuoden takaa, mutta löydettyäni sen kätköistäni sain heti idean mihin sitä voisi käyttää. Tämä ikkunakoriste on todella helppo toteuttaa. Piirsin hahmon mustalle kartongille, leikkasin kuvion irti mattoveitsellä ja teippasin washiteipillä stanssatut pitsireunat ylä- ja alareunaan.
Pääsiäisvieraille tarjosin keltaisella sokerimassalla päällystettyä kääretorttua, jonka täytteenä on mustikoita ja vaniljalla maustettua kermavaahtoa. Sulatin tummaa suklaata ja tein sillä kuorrutteen pintaan lehtiköynnöksen. 

Joskus täytyy vähän improvisoida ja tehdä jotakin lyhyellä varoitusajalla. Pelkät keksit kahvin seurana tuntui jotenkin tylsältä ja vieraiden tuloon oli enää pari tuntia aikaa, niin piti keksiä jotakin helppoa ja nopeaa. Kääretorttuhan maistuu aina, varsinkin kotitekoinen, ja pientä nostetta antaa kun sen kuorruttaa. Hyvää oli!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti