tiistai 25. huhtikuuta 2017

JKK Liiveri - runsaudensarvi!


Viime sunnuntaina kävimme SObloggaajien kanssa vierailulla JKK Liiverissä Lapualla, meillä kotona kylläkin puhutaan aina tuttavallisemmin "JiiKoos". JKK Liiveri on ollut osa minua jo yli 30 vuotta. Isä käy siellä aina kun jotakin puuttuu tai jotakin tarvitaan. JiiKoosta löytää kaiken. 

Blogitapaamisessamme saimme kokea itsemme tärkeiksi, Liiverin väki oli panostanut tapaamiseemme kunnolla. Joimme kuohuvaa, saimme syödäksemme ihania herkkuja ja lisäksi saimme vielä kotiinviemisiksi tuotekorin. Toivon sydämestäni, että me bloggaajat voimme antaa "samalla mitalla" takaisin, että kauppa saisi kaiken hyödyn vierailustamme. 

JKK Liiveri on osa Lapuaa ja lapualaisten arkea. Palvelu siellä on ihmisläheistä ja henkilökunta tuntee asiakkaansa. Valikoimaa on runsaasti, paikka on oikea runsaudensarvi! Liiverissä panostetaan sesonkiin, ja nyt kevätkaudella sieltä löytyykin kaikkea puutarhaan: multaa, lannoitteita, kesäkukantaimia, ruukkuja, ulkosomisteita ja -koristeita. Syksyllä ja talvella panostetaan kynttilöihin, lyhtyihin ja valoihin. Valikoimien suhteen mennään tilanteiden mukaan - go with the flow -tyylillä. Myös pinnalla olevia tuotteita myydään mutta perustavarat ovat kuitenkin se myynnin kannalta parhain juttu. JKK Liiverissä pääosassa ovatkin kotitaloustuotteet, keittiötuotteet, sisustustuotteet ja ns. äijäosasto, eli työkalut, ruuvit, mutterit, autoilutuotteet ym. 
Aiemmin JKK Liiveri tunnettiin ehkä parhaiten isosta leluvalikoimasta ja lelupuoli silloin ennen olikin todella iso. Mutta kuluva aika on tuonut mukanaan muutoksia ja lelujen menekki on vähentynyt huomattavasti, ikävä kyllä. Muistoja on silti syöpynyt ainakin omaan mieleen ja varsinkin jouluisin piti käydä leluosastolla pukkia katsomassa (minä pikkuisena alakuvassa). On se kyllä haikeaa ja surullistakin, että jotkut tällaiset hyvät asiat katoavat. Toki siellä järjestetään nykyäänkin erilaisia tempauksia, kuten yhteislaulutilaisuuksia ja lapsille erilaisia tapahtumia, lettujenpaistopäiväkin on järjestetty. Harvassa kaupassa silti on samalla tavalla panostettu asiakkaiden viihtyvyyteen. 

JKK Liiverin valikoimissa on paljon kotimaisia tuotteita. Esimerkiksi Sinituote ja Orthex ovat tärkeä osa valikoimaa. Ja jos jotakin tuotetta ei asiakas valikoimista löydä niin aina voi kysyä. Henkilökunta on tyytyväinen, että asiakkaat kyselevät uusista tuotteista, siten moni tuote on heidän valikoimiin tullutkin.

Pääsette nyt kuvien kautta näkemään osan laajasta valikoimasta, mutta muistakaa käydä myös paikan päällä ihastelemassa ja tekemässä löytöjä! Esimerkiksi sisustuspuolella on paljon erilaisia tuotteita huonekaluista sisustusesineisiin, matoista kodin tekstiileihin.

Ja vähän historiaa, JKK Liiveri on perustettu vuonna 1983. Alkuperäinen idea oli perustaa antiikkiin panostava vanhan tavaran kauppa mutta ajan kuluessa valikoima on muuttunut, ja nykyään he sanovatkin olevansa "pikkuusen erilainen sekatavarakauppa". Toiminnasta vastaavat Jarna & Veli-Matti Perälä.

JKK Liiveri | Lapua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti