perjantai 14. joulukuuta 2018

Pikainen diy paketointi-idea!


Kotopirkoissa Facebookissa on meneillään joulukalenteri ja tänään on minun vuoroni täyttää päivän luukku. Hyvää joulukuun 14. päivää, tänään on isäni nimipäivä, joten hyvää nimipäivää isä!

Joulu se vaan lähenee kovaa vauhtia. Kun ensimmäisestä päivästä päästään niin tuntuu kuin vauhti kiihtyisi nollasta sataan sekunnissa, enää kymmenen päivää aattoon. Jos kaipaat ideaa lahjaan ja sen paketoimiseen niin tässä on pari helppoa niksiä, tarvitset vain pahvirasian ja ruskeaa pakkauspaperia, ja jos haluat, voit kääräistä paketin päälle vielä sellofaania paketin sisällön suojaksi.Tähän pakettipohjaan tarvitaan siis tyhjä pahvirasia tai -laatikko. Leikkaa laatikko sopivankokoiseksi siten, että siinä on reunat ja pohja, kantta ei tähän tarvita. Päällystä rasia lahjapaperilla tai ruskealla pakkauspaperilla jos tykkää rouheasta ilmeestä kuten minä. Halutessasi voit ensin rypistää ja rutata pakkauspaperin.

Paperisilppu paketin pohjalla antaa kivan viimeistellyn ja hieman ylellisenkin silauksen. Silppu syntyy kuten olettaa voikin eli leikkaamalla paperista 2-5 mm levyisiä paperisuikaleita joko saksilla tai mattopuukolla viivoittimen avulla. Leikattuasi riittävän määrän suikaleita myttää ne kuohkeaksi palloksi käsissäsi ja asettele suikalekasat lahjarasian pohjalle tai tyhjiin kohtiin paketissa sen jälkeen kun olet asetellut tuotteet rasiaan.

Laita tuotteiden ja paperisilpun sekaan jouluisia koristeita tai jotakin muuta pientä paketin teemaan sopivaksi.


Täytä lahjarasia esimerkiksi elintarvikkeilla, kahvi- ja teepaketeilla ja teesihdillä, meikeillä tai kosmetiikalla. Valitse sisältö lahjansaajan mukaan, erityisesti jos tiedät mistä hän pitää.  Näissä kuvissa olen käyttänyt snackseja chilihillojen kera, Benecos -luonnonkosmetiikkaa ja Mavalan uutuus kynsilakkoja.

Kortin virkaa toimittaa ohut puukiekko, johon olen kirjoittanut joulutervehdyksen ohutkärkisellä tussilla.


Jouluiloa!
Muistahan kurkistaa Kotopirkkojen joulukalenteriin myös huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti