maanantai 3. joulukuuta 2018

Askartele superhelpot lautasliinarenkaat


J.K.Primeco

Kaipaatko ideoita joulupöydän somistamiseen? Pienillä yksityiskohdilla saa arkisen muuttumaan erityiseksi. Näiden ei edes tarvitse olla kalliita juttuja vaan lähes ilmaiseksi saa luotua näyttävän lopputuloksen. Kukilla, luonnonmateriaaleilla kuten kävyillä, kivillä, oksilla, sekä kynttilöillä, pöytäliinalla ja paikkakorteilla saa helposti juhlallisen ilmeen. Viimeistellyn ilmeen saa myös lautasliinoilla ja itse tehdyillä lautasliinarenkailla.


J.K.Primeco

Nämä kukalliset lautasliinarenkaat on naurettavan helppo tehdä, tarvitset vain paperisuikaleita, paperikukkia ja paperista leikattuja lumihiutaleita. Leikkaa vahvasta kuviopaperista tai kartongista suikaleita, jotka kiepsautat renkaaksi, nido rengas kiinni. Koristele rengas paperikukin ja lumihiutalein. Valkoiset kukat ovat valmiita paperikoristeita mutta lumihiutaleet on leikattu lumihiutale-lävistäjällä. Kaikki materiaalit löytyvät J.K.Primecon valikoimista.


J.K.Primeco

Paperisten lautasliinojen sijaan voit käyttää puuvillaisia kangasliinoja. Helpoin ja nopein tapa tehdä liinat itse on repiä luonnonvalkoisesta puuvillakankaasta samankokoisia neliöitä, esim. 40x40cm. Kangas kannattaa pestä ennen käyttöä, jotta se pehmenee. Silitä liinat tai jätä ryppyisiksi, ihan millaisesta ilmeestä sitten pidätkään.


Yhteistyössä J.K.Primeco

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti