tiistai 25. huhtikuuta 2017

Viirinauha kertakäyttöliinasta!


Vappukoristeet saa kaivaa esiin, ellet ole jo kaivanut. Meillä laitettiin jo ensimmäiset serpentiinit viime viikolla, melkeinpä samana päivänä kun paketoin pääsiäistavarat varastoon. Eilen laitoin muutaman ilmapallon ikkunoihin ja tein helpon viirinauhan kertakäyttöpöytäliinoista. Olipas ihanan kamalan pitkä sana. Siis niistä rullalla olevista kaitaliinoista, joita juhlissa monesti käytetään, ja jotka käytön jälkeen heitetään roskiin. Ostin muinoin Tiimarin loppuunmyynnistä 90% alella monta rullaa vaaleanvihreää ja fuksianpunaista liinaa. Siellä ne ovat kaapissa odotelleet.

Tällainen viirinauha on niin helppo tehdä mutta silti se tuo kivaa ilmettä kotiin. Viirinauhat sopivat ihan jokapäiväiseenkin somistukseen ja sisustukseen mutta niillä saa mukavaa tunnelmaa erilaisiin juhliin. Leikkasin kummastakin rullasta noin 20cm pituiset pätkät, jotka taittelin vekille ja sitten leikkasin kerralla kaikki kolmiot eli ne viirin osaset. Nauhan kokosin neulalla ja ohuella ompelulangalla ja asettelin viirit paikoilleen.




3 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Totta. Tuo pienen pilkahduksen keväästä, kun ulkona näyttää lähinnä takatalvelta.

      Poista
  2. Onpas kiva viiri-idea. Meilläkin on aina lasten juhlissa sekä kesän puutarhajuhlissa kaikenlaisia banderolleja ja viirejä, mutta enpä ole tullut ajatelleeksi tehdä sellaista itse. Ja sopisihan tuollainen tosiaan ihan sisustuselementiksikin.

    VastaaPoista